FAQ

Frequently asked questions

Hoe weet ik of de DVD / Blu-ray in goede staat is?


Bij ieder product staat onder het kopje 'STAAT' aangegeven of het om een nieuw of tweedehands exemplaar gaat. In het geval van tweedehands producten staat er kort beschreven in welke conditie het is waardoor u als koper niet voor verrassingen komt te staan. Beschadigde hoesjes worden altijd vervangen.
Hoe wordt het verzonden?


Alle verzendingen binnen Nederland worden via PostNL verzonden voor het standaardtarief. Verzendingen binnen Europa worden via DPD verzonden.
Hoe worden de verzendkosten berekend?


De kosten van de verzending worden gebaseerd op het totale gewicht. Voor de standaard DVD / Blu-ray uitgaves geldt over het algemeen de regel: 1 - 3 stuks: €3,64 (envelop) 4 of meer: €7,00 (pakket) Met bovendien de mogelijkheid om te kiezen voor verzending met tracking voor 1 - 3 stuks a €4,50 of een aangetekend pakket a €8,50.
Kopen jullie ook films in?


Als u DVD's / Blu-ray's heeft liggen die u graag wilt inruilen voor cash of tegoed voor de webshop, dan kunt u daar contact over opnemen door een mail te sturen naar 2ndcult@gmail.com .
Welke betaalmethode accepteren jullie?


Op dit moment kunt u afrekenen met iDeal of Paypal.
Verzendtijd


Bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen verzonden.
Komen de afbeeldingen overeen met de DVD's?


Niet van alle DVD / Blu-ray releases zijn afbeeldingen met een hoge resolutie verkrijgbaar. Wij streven er naar om alle afbeeldingen 100% overeen te laten komen met de desbetreffende uitgave, maar er is geen garantie dat dit kort na lancering van de webshop al het geval is. Bij twijfel kunt u hierover contact opnemen via de 'contact' pagina.
Waar kan ik meer informatie vinden over de film?


Ieder product is voorzien van een plotomschrijving, regisseur en de belangrijkste acteurs. Ook kunt u belangrijke informatie zoals de regiocodering, gesproken taal, ondertiteling en dragen (DVD of blu-ray) hier terugvinden.
Zijn alle films Nederlands ondertiteld?


Nee. 2ndCult verkoopt ook veel import films. Kijk daarom altijd goed bij de extra informatie van de DVD/Blu-ray. Daar staat aangegeven om welke regio het gaat en of er Nederlandse ondertiteling bij zit.